MIKA 6E köponti fűtésre!

 

Nagy Gábor Tel:06 70 228 45 60/06 70 657 42 01

 

ÚJDONSÁG! - Ezzel a készülékkel nagyon gyorsan és olcsón át lehet szerelni egy lakást központi fűtésre! Használható családi házakban és akár emeleti társaskázakban is!

Előnyei:

- Kisebb átalakítással és ráfordítással (amire költeni kell: tervezési díj, radiátorok, csövezés és termosztát) korszerű központi fűtés alakítható ki, mely akár 30%-os energia megtakarítást biztosít a régi konvektoros fűtéshez képest.
- Mivel a meglevő parapet helyére kerül a készülék, ezért a gázszolgáltató felé a tervezési díjon kívül egyéb költséggel nem kell számolni. A gázszolgáltatás ki- és visszakapcsolása díjtalan!
- Méreténél fogva a készülék kis helyet foglal el, és magas a hatásfoka (90% feletti)!

- Kémény nélküli zárt égésterű kivitel, így az égéshez szükséges levegő valamint a füstgáz teljesen elhatárolt a lakótértől.

- Emellett nincs szükség kéményseprői engedélyre, kémény építésre, régi kémény kibélelésre, amely rengeteg költséget spórol!
- A készülék 3,5 – 6 kW között szabályozható, az egyéni igényeknek megfelelően
- A radiátorokkal szerelt központi fűtésű rendszer egyenletes meleget biztosít minden helyiségben.
- Új kiépítés (amennyiben nem a parapetre kerül felszerelésre) esetén, nem szükséges az ablak alá helyezni a készüléket!
- A váltószelepes kivitelű kazán (MIKA 6-EV) közvetlenül lehetőséget biztosít használati melegvíz ellátásához, melyhez csupán egy hőcserélős indirekt tartályt kell még megvásárolni. Használati melegvízhez a nem váltószelepes modellhez a váltószelepet is külön meg kell venni.

Méretei: 470x260x560mm (Hossz x Mélység x Magasság) 

Újdonság! Parapetes konvektor helyére szerelhető Mini Kazán ,akár emeletes társasházba is! Mivel az anyagköltségen(készülék radiátorok,csövezés,termosztát) és a tervezői díjon nincs egyéb költség a készülékkel nagyon gyorsan(1-2 nap)át lehet szerelni

 

 

 


 

 

Mika 6e Mika 6e turbó

Mika 6e Mika 6e turbó